The story of HIFI Leiden

Toon van Hellenberg Hubar

Toon van Hellenberg Hubar

President

De president zorgt ervoor dat er rust en orde heerst binnen de groep en heeft het laatste woord. De president zorgt er tevens voor dat er niks fout gaat in de vaak chaotische HiFi en verdient door zijn immer tevreden glimlach het respect van menig HiFibezoeker. Hij staat in contact met alle dj’s en is eindverantwoordelijk voor bijna alles wat met de HiFi te maken heeft.

Daniel Waaijer

Daniel Waaijer

Vice-President

De vice-president is verantwoordelijk voor de fysieke staat van de HiFi en houdt zich daarbij bezig met de staat van de lichten, de dj booth, etc. Verder is hij verantwoordelijk voor de voorraad drank die wij aan onze HiFibezoekers aanbieden. Niks zal niet werken onder het toeziend oog van onze handige vice-president.

Stella van Venrooij

Stella van Venrooij

Ab-Actis en Personeel

De Ab-Actis is verantwoordelijk voor alle communicatie binnen en buiten de groep. Ook is zij verantwoordelijk voor de tappers die bij ons achter de bar werken en voor de beveiliging die de HiFi bemannen. Verder is zij de directe connectie tussen het HiFi bestuur en het personeel. Daarbij zorgt zij er ook voor dat gevonden voorwerpen bij hun rechtmatige eigenaar terugkomen.

Bram Zeelte

Bram Zeelte

Quaestor

Zonder de quaestor zou het financiële beleid van de HiFi een potje worden. Hij regelt alle geldzaken en zorgt dat jij tegen een scherpe prijs je munten kan aanschaffen. De quaestor heeft daarmee dan ook een zeer vertrouwelijke taak.

Toeloe Kherad

Toeloe Kherad

Derdenverhuur

De derdenverhuur is het aanspreekpunt voor derden die de HiFi af zouden willen huren. Zij zorgt ervoor dat er voor iedereen het juiste feestje wordt neergezet, of dit nu een huwelijk is of een studievereniging. Voor het juiste feestje op maat luistert de derdenverhuur naar uw wensen en probeert iedereen zoveel mogelijk tegemoet te komen.

Anouk Vermolen

Anouk Vermolen

Promotie & Marketing

De promotie & marketing is verantwoordelijk voor de naamsbekendheid van Club HiFi. De facebook en instagram worden door de promotie & marketing beheerd en ook de communicatie met verschillende drankmerken worden door haar uitgedragen. Posters, stickers of promotie-uitjes, de promotie & marketing haalt alles uit de kast om de HiFi ook tot buiten Leiden bekend te maken.

Voor studenten, door studenten

We zien je graag de eerstvolgende dinsdag of donderdag om bij HiFi Leiden het goedkoopste
biertje van de stad te komen drinken!

Het laatste nieuws en de leukste foto’s vind je op Facebook